Hulp nodig bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst?

Als werkgever kan je veel tijd en geld besparen door direct een (juridisch) goede vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst aan je werknemer aan te bieden. Een zorgvuldig opgestelde vaststellingsovereenkomst helpt om in goede harmonie tot een gezamenlijke oplossing te komen. Kom je er namelijk niet uit met je werknemer, dan is vaak het voeren van een UWV of rechtbankprocedure het alternatief. 

Wat minimaal in een goede vaststellingsovereenkomst moet staan, kan je hier lezen . Maar de inhoud is slechts de helft – van even groot belang is de manier hoe je de vaststellingsovereenkomst aanbiedt. Door dit goed te motiveren en te onderbouwen is de kans het grootst dat je er met je werknemer samen uitkomt.

De goedkoopste én beste pasklare model vaststellingsovereenkomst voor slechts € 499,- ex btw!

Wij helpen graag bij het opstellen van de vaststellingsovereenkomst. Een overeenkomst die aan alle eisen voldoet én naadloos aansluit bij de arbeidsovereenkomst én (persoonlijke) situatie van de werknemer en jouw bedrijf.

Neem dan ook contact met ons op of upload de gegevens van de werknemer op deze pagina. Wanneer je ons tenminste de arbeidsovereenkomst , de laatste loonstrook en een korte toelichting stuurt – dan stellen wij direct een pasklaar model vaststellingsovereenkomst op, die jij je werknemer(s) kan aanbieden.

Wij verzorgen dit voor slechts € 499,- ex BTW per overeenkomst.

Hulp door een gespecialiseerd jurist of advocaat?

Onze juristen en advocaten zijn specialisten in het arbeidsrecht. Wij staan dan ook niet alleen werknemers bij, maar zeker ook werkgevers.

Of het nu gaat om dossieropbouw, reorganisaties, individuele ontslagtrajecten, medezeggenschapsrecht, opstellen van overeenkomsten en personeelsreglementen of procedures in het arbeidsrecht (UWV, rechtbank of gerechtshof) – onze specialisten pakken dit voor je op!

Test ze en neem geheel vrijblijvend contact op met ons op en laat je overtuigen van hun kracht, kennis en toegevoegde waarde!

Preferred suppliers:

Advocatenkantoor The Legal Department is het no-nonsens advocatenkantoor van Nederland. Snel, betrokken, toegankelijk en daadkrachtig. Specialisten op alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

Klik hier voor meer informatie.